Organisatie is op zoek naar deelnemers en/of sponsors voor Varend Tafelen 2018.

Het mooiste evenement van het jaar is dit keer op zaterdag 30 juni. Varend langs verschillende plekken om overal een gerecht plus een drankje te nuttigen. Je krijgt ook wat spullen mee in de boot en iedereen eindigt min of meer tegelijk weer op de verzamelplaats voor een afsluitende borrel.. Een eigen boot is handig én net wat goedkoper, je kunt ook instappen bij één van de rederij boten. Als derde optie kun je ook een bootje huren met 6 of 8 mensen.

Het is voor een goed doel wat nog bepaald moet worden. Suggesties zijn welkom, we willen graag een lokaal doel kiezen. Vorig jaar waren het ‘Stichting Maaltijd voor een Kind’ en ‘Wij stoppen MS voor Miranda’. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken zoeken we sponsoren, in de bijlage zie je een overzicht van wat er mogelijk is. Let ook op de kaarten bij de pakketten; die hoef je dan al niet zelf meer te kopen! Als je dus toch al van plan was mee te varen is het eigenlijk heel logisch om te sponseren.

Vorig jaar was het een groot succes met circa 200 deelnemers. Gezien de reacties van toen is de verwachting dat we dit jaar daar overheen gaan. Een mooi evenement dus om je naam aan te verbinden; lokaal, voor een goed doel én iedereen in opperbeste stemming. We organiseren dit evenement met de Ronde Tafel (www.rt91.nl) en voor meer informatie kun je kijken op www.varendtafelen.nl

Er zijn al meerdere bedrijven ingestapt, de glassponsor en watersponsor zijn verkocht. Er zijn ook al 2 eat-over pakketten en 2 bootsponsoren toegezegd, daar zijn er dus nog 3 van over.